Fungerte ikke så bra for meg, men leste den ut. Falt litt mellom to stoler, brukbar thirller og formanende bok om arbeidsmiljø og kommunikasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Formanende? Skjønner ikke hva du mener med det. Jeg syns boken forteller litt for godt om hvordan man kan plage hverandre på en arbeidsplass. Veldig spennende og nesten skremmende fortalt syntes jeg. Boken har vel mye av en triller i seg, men har så mye mer enn det også. Man blir kanskje skuffet hvis man bare ville ha en ren triller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, jeg var helt besatt da jeg leste den. Synes det er feil at den står i krimhyllene. Det ble alltid feil når jeg skulle fortelle om boken: "Det handler om mobbing på arbeidsplassen og folkemord.." Jeg fikk den aldri presentert som thriller fra starten, men fikk den på dansk i Danmark av en dansk venninne, så jeg ble veldig forbauset da jeg så den presentert som krimbok hjemme. Men den har jo noen elementer i den retningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg synes den hadde en viktig moralsk vinkling som var verdt å tenke over, og den var intens hele veien, og veldig velskrevet..(kanskje en ørliten tanke utglidning mot slutten), men forfatteren greide å holde leseren i ånde til siste side. (Har visst skrevet det samme i en annen tråd...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal