Jeg lar tråden stå for nå. Så får de som mener denne tråden ikke har noe på bokelskere.no å gjøre bare la vær, HVER SÅ SNILL! Det er ikke noe poeng å krangle på det, alle har ulike meninger. Jeg gir det en sjans til. Så følg gjerne Norah's eksempel under her, bare fortsett med vitser å la det andre ligge.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

He he måtte lese litt på tråden. Tenk at så mange blir engasjert... Arti!!!!Så at du skrev at du skulle slette tråden. Men la den bare stå! DU bestemmer hva du vil skrive her på dette fora, og resten av oss andre bestemmer HVA vi vil svare på. STÅ PÅ! En god latter forlenger livet:) Ha ei strålende og "latterlig" helg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden det også har vært så mye snakk om en viss prest og hans sex-skriverier og sex-uttalelser på radioen i dag, så passer det kanskje med denne lille historien om presten og hønsene hans i denne lille irske landsbyen:

The priest in a small Irish village loved the rooster and ten hens he kept in the hen house behind the church.

One Sunday morning, before mass, he went to feed the birds and discovered that the cock was missing.

He knew about cock fights in the village, so he questioned his parishioners in church.

During mass, he asked the congregation,

'Has anybody got a cock?'

All the men stood up

'No, no', he said, 'that wasn't what I meant. Has anybody seen a cock?'

All the women stood up.

'No, no,' He said, 'that wasn't what I meant. Has anybody seen a cock that doesn't belong to them?'

Half the women stood up.

'No, no,' he said, 'that wasn't what I meant.

Has anybody seen MY cock?'

Sixteen altar boys, two priests and a goat stood up.

The priest fainted.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hahahaha...dritbra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ADVARSEL

  • Hvis det kommer noen på døren din og sier de skal kontrollere deg for flått siden det har blitt varmere vær, og ber deg ta av deg klærne og danse rundt med armene over hodet, IKKE GJØR DET, det er en bløff. De vil bare se deg naken!! Jeg skulle ønske jeg hadde visst det i går, jeg føler meg så dum....... :D

(Ja, jeg er ... blond… :p)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjørt for fort

En bil ble vinket inn, og politibetjenten sa til mannen som kjørte bilen:

  • Du kjører altfor fort, fartgrensen er 60, og du kjørte i minst 65!

  • Beklager konstabel, det visste jeg ikke, sa mannen. Kvinnen ved siden av utbrøt:

  • Bare 65? I følge speedometeret kjørte vi i minst 70! Mannen sendte kvinnen ett drepende blikk.

  • Og, sa konstabelen. - Det venstre baklyset er gåent.

  • Virkelig? spurte mannen overasket.

  • Men kjære, du har jo snakket om å fikse det lyset i en uke! Mannen sendte kvinnen nok ett drepende blikk.

  • Forresten så må jeg gi deg en bot for å kjøre uten belte, sa politibetjenten.

  • Jeg kjørte ikke uten belte, jeg løste det da du vinket meg inn, protesterte mannen.

Kvinnen ved siden av fnyste: - Hans, du kjører alltid uten belte.

Dette ble for mye for mannen, og brølte til henne: - Hold kjeft di kjerring!

Politibetjenten snudde seg mot kvinnen og spurte: - Snakker han ofte slik til deg?

  • Neeiii da, bare når han er full.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk, Stine. :)

Alle trenger litt avkobling en gang i blant, også bokelskere... ;o) - og en vitsetråd er ikke det verste man kan ha i så måte.

Nå er det jo slik at mange menn mener at de er de beste bilførerne her i verden. Men på radioen i dag sa de at det er omvendt. Det er kvinner som er de beste sjåførene. De er ikke så ofte innblandet i ulykker og krasjer i langt mindre grad enn menn, - jeg husker ikke helt hva det dreide seg om i tall og prosenter, men det spiller mindre rolle. Her kommer en liten historie fra en stressa matpakkebilist jeg kjenner:

"Da jeg kjørte til jobben i dag, på motorveien, så jeg tilfeldigvis til siden, og der kom det et kvinnfolk i en grønn Ford.

Hun kjørte i 120 km/t med ansiktet langt inn i sladrespeilet og sminket seg med noe mascara-greier. Et lite øyeblikk så jeg en annen vei, og da jeg snudde meg mot dama igjen, var hun til min store skrekk på god vei over i min kjørebane - fremdeles med ansiktet begravd i sladrespeilet og sminkeutstyret i full sving!

Jeg ble så skremt at jeg mistet barbermaskinen og slo ut smørbrødet, som jeg hadde i den andre hånden. I panikken for å få kontroll over bilen, som jeg styrte med knærne, datt mobilen ned fra halsgropen min og rett ned i kaffekoppen, som jeg hadde mellom bena.

Dette medførte en liten katastrofe med søling av varm kaffe over store Bill og de runde tvillingene. I smerteskriket som fulgte, mistet jeg sigaretten fra munnviken og brant et stort hull i skjorta. I tillegg mistet jeg den viktige telefonsamtalen!!

Hvordan er det egentlig kvinnfolk kjører??!! Nå må noen ta ansvar, og få disse uansvarlige bilistene vekk fra trafikken!"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin