Gråt meg gjennom de siste sidene av denne! Sterk historie, usentimentalt skildret, veldig fin.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg er nettopp ferdig med den, og må fordøye inntrykkene litt før jeg gjør meg opp en mening om jeg synes boken i seg selv er sterk eller ikke. Men historien er det absolutt. Er forsåvidt også interessert i temaet og har lest en del litteratur som omhandler det selv, og som et personlig memoir rørte denne boken meg. Skildringen av lukter og omgivelser og denslags syntes jeg ikke var overflødig, det bidro godt til å trekke meg inn i historien. Jeg kan være enig at hun gjerne kunne ha gått dypere, uten at jeg egentlig følte behov for noen videre analyse av situasjonen som sådan. For meg var dette et situasjonsportrett, og som det gav den meg en god leseropplevelse. Føler at denne slags litteratur ofte kan bli vel sentimental og klisjepreget, men det synes jeg forfatteren klarte å unngå.

Kanskje du har tips om andre bra bøker rundt temaet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Et mirakel at barn kan gjennomgå sånt og komme fra det med vettet i behold! Ingen barn skulle behøve å ta ansvar for sine foreldre på den måten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth