Denne boken er bedre enn den første,man vil ikke legge den i fra seg før siste side er lest.Kepler skriver godt og fengende.Da kan man bare glede seg til bok nr:3.Løp å kjøp når den kommer i butikken.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Kjære Nina, hvorfor skal jeg lese Paganinikontrakten? Når du først logger deg inn for å si noe, skriv en kommentar som forteller meg noe.

Og dere 4 andre som gir stjerne for "godt sagt" ... Hallo, hun har jo ikke sagt noen verdens ting.

Selv la jeg fra meg Hypnotisøren etter 100 sider ca., den var spekulativ i blod og gørr, "nå ble du vel redd".

Herr og fru Kepler har ikke skjønt at 90% av historien foregår i hodet på leseren, ikke på sidene.

Boka minner mistenkelig mye om et forsøk på å fylle hullet etter S. Larsson, nå pøser man på med slagord og propaganda.

Men er det god spenningslitteratur?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mye bedre enn den første : - )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte faktisk anskaffe meg paganini på cd før jeg leste ferdig boken. Med musikke i bakgrunnen ble siste del av boka en virkelig intens opplevelse

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gadd ikke å lese ut den første til Kepler, men kom meg igjennom denne. Mye skumlesing, ikke verken god eller interessant. Og hva er det med disse forfatterne som må skrive i nåtid? Ikke ble den spennende og ikke var personene så veldig interessante heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en sann fornøyelse!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lest/slukt. Utrolig bra og fengslende. :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal begynne å lese den i kveld, og jeg gleder meg masse masse. Syns den første boka og var råbra og hvis det er i samme stil så kan ikke det her bli feil :) Håper bok tre kommer veldig fort!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølThomas Heie H.Beathe SolbergTurid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. Hope