Veldig lettlest bok. Grei spenning, men ble ikke godt kjent med personene. Store bokstaver og mye luft på sidene, nye kapitler på hver side omtrent. Brukte bare noen få timer på denne.

Liker Lizas bøker veldig godt, men ble skuffet i forhold til serien om Annika, som er veldig bra! Frister ikke å lese noe av James Patterson etter dette, tror det er han som har påvirket boken slik den ble for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Likte veldig godt ideen til denne boka og det burde vært en god bok. Det første som undret meg var oppdelingen i boka, jeg liker korte kapitler men kapitler på 1 side blir for tynt til og med for meg. Likte veldig godt plottet, men det ble altfor tynt. Synes det er utrolig at to så anerkjente forfattere ikke klarte å bygge opp denne historien bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat avsluttet denne på lydbok, og sitter igjen med samme inntrykk. Jeg har lest alle bøkene til Marklund, men ingen av James Patterson. Får håpe bøkene han skriver alene er bedre enn denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var veldig spent på denne boken, og hadde store forventninger til den. Jeg ble utrolig skuffet og har gitt den terningkast 1. Jeg synes rett og slett det var en dårlig bok. Jeg syntes ikke den var spennende heller. Enig med deg, mye luft og lite handling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har denne i lyd, men har ikke prioritert den, ser av dine uttalelser at den fortsatt bare kan ligge "for a rainy day".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila