Bra språk, men ble den litt overtydelig? Har skrevet litt om boka her. Men prologen var strålende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

For meg er det faktisk ikke temaet mobbing som sitter mest igjen etter å ha lest boka. Heller om hvordan egne erfaringer og opplevelser preger oss som voksne og hvordan vi på "feil" beslutningsgrunnlag kan påvirke andre sin hverdag.

Hvordan vi alle blir farget av det vi har opplevd, og tar dette med oss videre som barnevernspedagog, lærer, psykolog, mor, far, ja i alle roller der vi har med mennesker å gjøre. Hvordan egne erfaringer kan bidra til at vi kjører oss fast i oppfatninger og meninger og hvor "farlig" dette kan være, - selv om intensjonen er den aller beste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, språket er bra, og også ei godt komponert bok. Genialt med de to fortellerstemmene. Ulike vinklinger på mobbeoffer og overgriper gjør at sympatien kanskje snur underveis i boka? Vet at ungdomskoleklasser + vgs har jobba med denne teksten. Kombinasjonen godt språk, fengende tema og samtidig lettlest, er innertier for denne aldersgruppen. Slutten på boka er åpen, og kan også gi noen gode diskusjoner. Om hevn og tilgivelse, om mobbing og passiv iaktagelse. Selv om noen av episodene i boka er hjerteskjærende vonde å lese, så anbefales den virkelig. Ei lita, men viktig bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God bokomtale i bloggen din.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, Randi. Som sagt - alltid hyggelig å høre hva du synes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig god omtale synes jeg også! Har lagt igjen en kommentar på bloggen din. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjersti