Jeg har nettopp oppdaget Alice Munro - og for en lykke! Dette er noveller på sitt beste; hver og en av dem føles som en hel roman. Disse menneskene og historiene deres gikk virkelig inn på meg, så denne boken kan jeg helhjertet anbefale!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Svært gode noveller! Skrevet av en kvinne og stort sett om kvinner, men slettes ikke bare for kvinner. De fleste av novellene har kvinnelige hovedpersoner og foregår i Canada, men unntak finnes. Ofte omhandler en novelle et helt livsløp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun er årets store åpenbaring for meg også. Har lest samlingene Selected stories og Hateship, Friendship, Courtship, Loveship, Marriage. Selected stories har vært perfekt å ha liggende på nattbordet, det er alltid en ny novelle å ty til når man trenger noe - og samtlige er fengslende, overraskende, kloke... og så presist og vakkert skrevet. Som mange romaner, som du sier. Fantastisk!Jeg tror jeg kommer til å bli avhengig av Alice Munro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen