Noe av det mest aktuelle, fasinerende og intelligente jeg har lest. Dumt at den blir markedsført som science. Mange som garantert aldri kommer til å vurdere å lese boka nettopp fordi den er satt i bås på denne måten. Hvor er Steven Spielberg?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Science fiction på sitt beste.Gleder meg til bok nmr 2.samt en takk til bokelskere.no uten denne siden hadde eg ikke vist om denne flotte triologien

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også dette er ei god bok, og oppfølgeren, Anubis, er i mine øyne enda bedre. Den siste boka i serien skuffer dessverre litt, særlig slutten.

Imidlertid er det ikke så rart at bøkene blir markedsført som sci fi. Det er jo nettopp det de er - science fiction på sitt beste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har selvfølgelig lest alle 3 og kommer aldri til å glemme Evv:-)Evercity er utrolig dyster, men som leser skjønner en jo at det må ta slutt... Kom over bøkene v/en tilfeldighet, pleier nemlig aldri å kikke i sci fi hylla på biblio. Tror triologien mister mange potensielle lesere pga sjanger-sperre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjøl synes jeg som nevnt Evercity skuffer litt. Den er dyster på en litt teit, deterministisk måte. Det er nettopp det at det liksom MÅ gå sånn, at Evv MÅ handle som han gjør, sjøl om det er utrulig teit jeg misliker. Det blir litt for dumt, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate Kristin