Hele Harry Potter bokserien er helt fantastisk. Men i serien er dette helt klart en av favorittene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, serien er genial! Jeg syns derimot Halvblodsprinsen blir mest om å samle løse tråder før Dødstalismanene, og derfor kan bli litt kjedelig til tider (selv om visse deler er kjempespennende, og det meste er viktig for å kunne forstå nr 7). Dødstalismanene er nemlig en av mine favoritter, siden det skjer så mye på så mange plan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har et veldig godt poeng der. Dødstalismanene var så spennende at jeg i flere steder i boken hoppet over store deler av avsnitt fordi handlingen ble viktigere enn detaljene. Så da måtte jeg gå tilbake igjen og lese avsnittene ordentlig etterpå. Det er ikke så mange bøker jeg har hatt sånn med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, mye det samme her! Da jeg begynte å lese forsvant omverdenen, og da jeg kom til overflaten igjen to dager senere var jeg sikker på at jeg måtte ha gått glipp av noe. Jeg begynte å lese på nytt, druknet i fantasiens verden, og kom nok en gang opp to dager senere. Da aksepterte jeg bare at jeg aldri kom til å klare å begrense meg nok til å lese den boken noe saktere ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kathinka HoldenCamilla RødjeSolKuboaaMorten BolstadEldridIdaBenedikteArne DaviknesJan Erik  OlsenPär J ThorssonRandi BorgenKari Borgeingar hSynnøve H HoelTerje SteiroGrethet87Mari Nordø LommelunJane Foss HaugenLinda LarsenAnjaKristin F. JørgensenAstrid PedersenMarteRisRosOgKlagingBoktimmyHanne Kvernmo RyeReidun SvenslibrekritaolineSoffa86ConnieGVLailaJohn LarsenHilde SMy Criminal Minderlend kongsvollLama Diehl-DahlRenate Bakken