Et voldsomt format på denne boka, ca 1 000 sider. Dette er en roman, med fiktive hendinger og fiktive personer. Forfatteren gir ikke inntrykk av noe annet heller. Til slutt biter hovedpersonen Adolf Hitler i nesen. Det er ikke tvil, dette er en roman. Jfr. Fløgstad-debatten sommeren 2009.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har tenkt mye på denne boka etter at jeg leste den. Leste boka sommeren 2009. Jeg brukte mange dager bare på å komme igjennom de første 150 sidene, som var fullpakket med tyske navn og militære grader, både innen SS, Wehrmacht og Polizei. Måtte hele tiden inn i oversikstabellen for å komme meg inn i de forskjellige gradene. Det tiok tid å komme seg gjennom, men jeg er glad i dag for at jeg leste den ferdig. Det er en veldig sterk og gripende bok. Ikke umulig at jeg kanskje en gang tar den fram igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

flaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg Ristvedt