Dette er en av de aller, aller beste barnebøkene jeg har lest. Den er så rik på språklige diamanter som kommer på rekke og rad at det er en sann fryd. Jeg har ledd ut høyt på biblioteket, og tørket tårer i smug. Etter å ha lest den ferdig og levert den inn bestilte jeg en til meg selv med en gang, denne er så god at jeg må lese den flere ganger, og dele den med så mange som mulig.

At boken er på nynorsk er ikke noe hinder, og det sier jeg - en sidemålsmotstander (riktignok ikke nødvendigvis nynorskmotstander..). Nynorsken i denne boken er lettlest og den beriker teksten. Helt glimrende!

Man lever seg rett inn i Glimmerdalen, og sitter igjen med en god følelse når siste side er lest. Anbefales til alle - både voksne og barn!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boka leste jeg for noen måneder siden, og er hjertens enig med deg i at boka bra. Har gitt den videre til mine yngste tantebarn hvor den skal bli lest høyt, og jeg regner med at den frembringer mer enn en latterkule. Syns det er veldig bra at der er så mange gode forfattere som skriver for barn :-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i alt du sier her. Med denne boka så er Maria Parr helt på høyde med Astrid Lindgren:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde StrømKjell F TislevollBente L.Readninggirl30VannflaskeLars Johann MiljeInger-LiseKaren RamsvikTanteMamieHarald KJenny Dahl BakkenNorahSilje HvalstadTine SundalBjørg L.Odd HebækBerit RChristofer GabrielsenPerSpelemannRandiAKirsten LundMarianne  SkageHanne Kvernmo RyeHildaEvaHilde Merete GjessingConnieIngunn SIngeborg GPiippokattaSigrid Blytt TøsdalLeseaaseAlice NordliMartinIda  Gaarden SortlandJeanetteCaroGroBertyKaramasov11