Dette er straffen for å være grådig, og ville ha en gratis bok, som for min del bare ble sløsing med trær...Jeg klarte to kapitler, det ble bare så creepy med de to sammenvokste personene hvis tanker jeg virkelig ikke var interessert i!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har heller ikke lest den ferdig. Det var veldig spesielt å lese om dette. Da jeg hørte at hidtorien var oppdiktet skjønte jeg ihvertfall ikke poenget med å lese den. Grunnen til at jeg ønsket den var for det første, som du skriver, av grådighet, den var gratis. Jeg var også nysgjerrig siden Isabelle Allende hadde anbfalt den. Første gang jeg så den trodde jeg faktisk det var hun som hadde skrevet den- forsiden er preget av hennes signatur.

Det ble rett og slett for mye info om denne tilstanden for min del. Fikk nesten fysisk vondt av å sette meg inn i hvordan ha det slik.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.