Kjempefin bok fra Nobelprisvinneren(!) som jeg hadde gleden av å lese ferdig i ferien min. En kjærlighetshistorie om drifter, lengsler, forvillelser og manglende tilhørighet på flere plan. Nydelig og vond.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Virkelig? Jeg har nettopp lest den og syntes den var skikkelig dårlig. Platte kjærlighetsskildringer, han repeterer og repeterer på hvor fascinert han er av de gylne, ertende øynene hennes osv osv. Skjønner aldri fascinasjonen! Noen få partier fenget meg, men jeg leste boka ut mest på trass. Noe sier meg at dette forfatterskapet må være meget ujevnt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg hørte den som lydbok og yndlingsinnleseren min, Duc Mai-The, leste, men det hjalp ikke - jeg ble mer og mer irritert. Jeg har ikke lest noe annet av Vargas Llosa foreløbig, og det er nok mye annet som skal leses først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage