"De ingen savner" er en meget god krimdebut av en forfatter vi helt sikkert kommer til å høre mer fra i årene som kommer. En vellykket, om enn noe mørk kriminalroman som fortjener et stort publikum.

Jeg ser frem til å lese en ny bok fra forfatteren og ikke minst bli enda bedre kjent med Elli som jeg likte kjempegodt. Men vær advart: dette er ikke en bok for sarte sjeler. Hanssen er svært så direkte når han skildrer miljøene i denne boken - det er brutalt og gruoppvekkende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Brutalt, mørkt og gruoppvekkende er nettopp ordene.

Selv om dette er fiksjon fra ende til annen, så vet vi jo at det finnes slike brutale og gruoppvekkende miljøer, med slike kalde, sadistiske mennesker, som bruker og utnytter småjenter og ungjenter etter sine egne lyster og sitt eget forgodtbefinnende. - Og det er virkelig skremmende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås