Skal ulykken ingen ende ta? Fra en fattigslig og kummerlig tilværelse i New York, flytter Frank med familie til en enda mer fattigslige tilværelse i Limerick, Irland. Moren holdt ikke lenger ut USA, for hun ble hjemsøkt av minne om den vesle datteren hun var så glad i som døde der.

Faren er fordrukken, og lar familien gå for... ..., ja du gjettet det vel? -Lut og kaldt vann! Men han er en mesterlig historieforteller, og legger vel spiren i unge Frank, til det som engang skulle bli hans karrierevei. Det hele sees gjennom et barns øyne, direkte og ærlig, og kan kanskje virke litt naivt, men det er bare tilsynelatende. Fortellerteknikken er svært effektiv, og McCourt får frem sine poeng på en fremragende måte!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er en sterk beretning om mennesker som lever under kummerlige forhold der sulten gnager og frosten biter.

Jeg synest det er like rørende hver gang jeg leser slike utrolige historier om så mye bedrøvelse og sorg. Det gjør at jeg gyver løs på neste bok som heter "Ja så menn".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gro-Anette SlettebøHarald AndersenchristerHeidi LAnn-Kristin RobstadJKrishAlice Nordliingar hCaroline H Heitmannanniken sandvikHildaRufsetufsaPirelliMarianne KesseltheresetPrunellaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTrinemgealpakkaTrygve JakobsenTrine S. AustbøLilleviNils Amund Raknerudvaskekluttove NessBjørn SturødMereteHarald KEllen E. MartolCassiopeiaTove Obrestad WøienAnniken RøilMari Nordø LommelunVibekeJan Erik  Olsenkjell kCtinaSimen "Boktimmy" Ingemundsenkntschjrld