Utrolig godt formulert, noe forvirrende innhold til tider, men synes språket og innholdet går hånd i hånd, god skildring av vanskelig tema.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg leser denne boka nå. Fantastisk hvordan setninger er bygget opp og hvordan de er formulert. Nyter dette og koser meg for hver linje jeg leser. Ikke mange som kan måle seg med Carlos sitt vanvittige gode språk. Forstår heller ikke de som mener dette er nedtur i forhold til "Vindens skygge". Jeg ble begeistret av "Vindens skygge", men samtidlig usikker på om det var en god eller en dårlig bok. Terningkast 3 eller 6??. Etter hvert som jeg leser "Engelens spill" tror jeg at jeg må revurdere mine terningkast på mine bøker. Dette er bare helt.... jeg blir ikke overrasket over anmeldere som gir denne forfatteren terningkast 6.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest "Vindens skygge" av samme forfatter. Kan "Engelens spill" måle seg med den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås