Jeg syntes liksom det var interessant det som skjedde med hovedpersonenes liv. Fordi jeg aldri hadde tenkt at det kom til å gå i den retningen det gikk, det var liksom ikke en ting man kunne forutse. Også det med at du fikk se hvordan Bella ble sett på fra en annen person sitt synspunkt(bortsett fra Edwards).

Og jeg tror fortsatt alt handler om smak. Det er kanskje riktig det at jeg går under den bestemte aldersgruppen de bøkene er ment for. Men det er like sannsynlig at det er eldre mennesker som liker bøkene som det er at yngre som går innenfor målgruppen ikke liker de bøkene. Og jeg vet om mange på min alder som absolutt hater serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, eg meinar at det einaste som har vore heilt klinkande klart gjennom heile twilight-serien, er at Bella kom til å verte ein vampyr, og at ho og vampyrguten (Edward?), kom til å leve "lukkeleg" alle sine dagar... Men må innrømme at eg synes den nye synsvinklinga var ein av dei få positive tinga med boka.

Det hadde jo vore spenande å sjå om du likar boka like godt om du les den om 5 år som du gjer no, men samstundes så er det jo viktig å ta med seg gode leseopplevingar frå tidligare, som minner, i staden for å stille spørsmål ved eiga vurderingsevne (veit ikkje heilt om du skjønar kv eg meinar..)

Formelen til Meyer er nok ikkje heilt perfekt, det er sikkert mange tenåringsjenter som ikkje likar boka, samtstundes som du truleg dukkar opp ein og annan "eldre" lesar som tykkjer boka er flott. Det eg meinte var at det truleg er lettare for jenter på din alder å like bøkene, enn kva det er for andre =)

Eg kan også skyte inn at eg synes Twilight filmane er mykje betre enn bøkene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik