Kul bok på mange måter, William og Adso blir litt som Sherlock Holmes og Dr. Watson i middelalderen. Noen minneverdige karakterer her. Foruten William så er spesielt Salvatore en fascinerende fyr, og den iskalde inkvisatoren.FÅr definitivt lyst å lese mer av Eco.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Denne er lest flere ganger, er en bok det går an å ha med seg som eneste bok å likevel ha lesestoff hele ferien. Jeg like aller best historiske romaner og krim, og elsker bøkene mine. Det er en krimbok som foregår i historisk tid og har bøker som ingrediens - altså et rent kinderegg. Har også filmen, og den er bra, men blir veldig tynn i forold til boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig med deg i at boka var best!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei av dei aller mest spennande bøkene eg har lese, med ein bodskap eg kan støtte opp under av heile mitt hjarte. Så mange aspekt, så mange innfallsvinklar. Ein absolutt topp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm.. Det er en slitebok for meg. Blir for mye Latin og vers midt i handlingen som tar bort oppmerksomheten min. Ellers synes jeg at samspillet mellom de to "detektivene" er veldig bra og jeg må jo bare lese resten av boken også. Men det går litt sent og jeg har en tendens til å finne andre bøker jeg heller vil lese...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker denne boka! Husker ennå hvor hjerteskjærende det var da biblioteket brant; rett og slett en sjelsettende leseopplevelse! Vil du lese mer av Eco kan jeg anbefale romanene Foucaults Pendel, Baudolino og Øya fra dagen før. Dronning Loanas mystiske flamme, derimot, fikk jeg ikke helt taket på. Eco er absolutt en av mine favorittforfattere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg likte Rosens navn. Har lyst å lese felre av Eco. Kva bok vil du anbefale om eg skal lese ei av bøkene hans?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eco er en av mine favoritter.Men jeg har lyst til å anbefale deg å se filmen Rosens navn også, den er virkelig bra og med Sean Connery i hovedrollen som William.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har eg sett to ganger. Den er fantastisk :) Ser den gjerne igjen :) :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favoritt av Eco, foruten Rosens Navn, er uten tvil Foucaults Pendel. Den er både spennende og interessant.Baudolino er også svært bra, det første kapitlet er på et slags kvasi-latin, det er nesten som å knekke lesekoden på nytt. Håper du vil like dem!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for forslag! Eg skal sjå kva biblioteket kan skaffe først:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin