Har kommet omtrent halvveis, mener den vil fungere veldig bra som høytlesning også. Doktor Proktor er en mann med flere sider, og her kommer oppfinnelsene fra de forrige bøkene til nytte opptil flere ganger. Fornøyelig så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Fantastisk morsom!! Og jeg kan bare si at Beatles, Snåsamannen, Petter Northug og Abba aldri vil bli helt det samme igjen....Bok for alle aldre,men mest for voksne barn, for de kjenner igjen ting og tang og det gjør boka enda mer underholdene..:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest begge de to foregående bøkene høyt for mine to sønner, og nå i kveld begynte jeg å lese denne høyt for dem også. Tror det går like bra som med de første. For det gikk knallbra, noen ganger var det vanskelig å lese videre, for vi fikk skikkelig latterkrampe... Åpningen lover godt for denne også: ))) Gleder meg til neste lesestund allerede: )))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjempemorosam bok både for barn og vaksne! Eg var i tillegg på utstillinga av "dyr du skulle ønske ikke fantes" på naturhistorisk museum i Oslo. Det var utruleg morosamt!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan jeg tenke meg, kunne ha vært artig det: )) Vi ler masse av de bøkene der: )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi leste ferdig i kveld. Og for en opplevelse. Jo Nesbø gjør det igjen. Forventningene var store etter de to første, men han leverte varene. Les for all del høyt, gjerne for en 8 åring med humor :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oh lykke på jord! Løpte og kjøpte i dag, og har lest 3 kapitler. Det finnes ikke bedre kosestunder for mor og sønn enn litt tid med Lise, Bulle og deres gode venn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å har det kommet ut en ny bok om Doktor Proktor.. Når kom den?

Har lest de to andre for datteren min og vi ler like mye begge to av dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg  FrøysaaEmilie GeistHeidiSimen "Boktimmy" IngemundsenKorianderFru GranmgeIngunn SBjørg L.Ingeborg GHildeE .Rune U. FurbergRisRosOgKlagingLesevimsaMartine GulbrandsenTone SundlandKarin BergMartine (@martineleser)Karoline in WonderConnieKristin F. JørgensenMonica CarlsenAndreas BokleserAnneWangLisbeth Kingsrud KvistenHeidi Nicoline ErtnæsgretemorLinda SolheimIdaBjørn BakkenBeathe SolbergBabynemiPia Lise SelnesInger-LiseTatiana Wesserlingandreas h. o.StineLinda LarsenBentCtina