For en herlig bok. Jeg er ikke så kjent med tegneseriesjangeren for voksne, men dette ga mersmak. 16 uavhengige historier om folk som navigerer sine liv i urbane omgivelser. Noen historier er litt creepy, andre rett ut makabre (f.eks Pink Frosting). De fleste befinner seg innenfor det normale hva gjelder handlinger og følelsesregister og gjenkjennelseseffekten er til stede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Når ikke Summer Blonde til knærne en gang, likevel er det umulig å ikke merke hvor dyktig Tomine faktisk er på sitt felt. Han er en fabelaktig historieforteller, og de unike, dystre stemningene han dyrker frem underveis gir merker og henger lenge i etter endt lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig! Da har jeg noe å glede meg til! Tror jeg må ta meg en tur på Tronsmo i morgen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise