Denne boka overrasket meg på en veldig positiv måte! Selv om den til tider kunne bli litt langtekkelig, var det faktisk ganske interessant og til tider sterk lesing til å være det jeg kaller en easy reading-bok. Sterk 4'er!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Marian Keyes' beste.....men så er den basert på hennes eget liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss. Er det sant? Det eneste jeg så i boken,var jo at hun hadde gjort research på sånne rehabiliteringshjem, og at Cloisters ikke eksiterer i virkeligheten.. Men syns slett ikke denne var urealistisk, så det kan vel godt hende. Jeg likte godt at hovedpersonen får et a-ha øyeblikk flere ganger i boken, og langsomt begynner å se hvem hun selv virkelig er. Anbefalt chick-lit;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er sant, hun er alkoholiker. Men en törrlagt en, altså!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den første boken av Keyes jeg leser, og jeg var redd den skulle bli litt for "jentete" for meg. Men denne overrasket meg veldig positivt! Jeg ble hektet fra første setning. Sterk lesning til tider, jeg levde meg virkelig inn i historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lest noe annet av Marian Keyes? Jeg elsker henne! Selvom, ja, hun har det med å trekke det ut noen ganger. Vannmelonen og de desperates Cafè er enda bedre:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest De desperates kafè, For god til å være sann, Lucy Sullivan skal gifte seg og Vannmelonen, og jeg holder på med Sushi for nybegynnere, og jeg må si at jeg liker Marian Keyes veldig godt! Ser av terningkastene jeg har gitt bøkene at det er Lucy Sullivan-boka som scorer høyest, men det har kanskje noe med at jeg selv skal gifte meg snart ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Glemte Er du der ute?, som vel absolutt er den største favoritten av Keyes :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen