Jeg synes denne boka, pluss de andre bøkene i serien, er koselig. Jeg fikk inspirasjon til å lese på denne tiden, men husker ikke når, jeg fikk tilbake leseglede følelsen igjen. Det er en litt mer uvanlig eventyr synes jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg synes Twilightserien er håpløs. Greit innhold sånn underholdningsmessig. Men språket er håpløst. Er som en fjortis som har skrevet dagbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haha! Enig! Jeg har lest den første boka så langt og jeg kaller det for dårlig fanfiction. Som om hun har sett en bra vampyrfilm, og prøver å skrive i den samme sjangeren selv. Da hun var gjest på showet til Ellen Degeneres så sa hun at hun aldri hadde skrevet noe før og det vises så godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsker også twiligt serien :D Før greide jeg bare å lese fantasy, det var ikke snakk om at jeg skulle lese noen romantiske bøker. Men en dag tvang min aller beste vennine meg til å se den første filmen, og deretter ble jeg helt hektet! Jeg kjøpte med alle bøkene og jeg klarer bare ikke å slutte å lese dem!!! Nå er det ca. 1 år siden jeg kjøpte bøkene, og jeg har ikke peiling på hvor mange ganger jeg har lest dem nå. Elsker dem! <3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker hele twilight-sagaen. Den er helt nydelig og Stephenie Meyer er veldig flink. Så bra at du fikk lesegleden igjen! Det er en fantastisk ting, det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund