dette var en underholdende bok. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Å lese denne boka midt opp i Stortingsvalget 2013 var en spesiell leseopplevelse! Alle kapitlene er kanskje ikke spekket med de store handlingene, mer som en teoretisk "forklaring", men boka er både underholdende og gir en noe å tenke på. Er våre politikere så kyniske? Jeg håper inderlig ikke det!

Navna på de politiske partiene er endret, men man finner fort ut hvilke partier det dreier seg om. Solidaritetspartiet, Frihetspartiet osv. Satire, humor og alvor går hånd i hånd. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig i ar denne boken kan anbefales. Dette er en av mine favoritter, full av intriger og renkespill. For alle som har vært involvert i organisasjoner hvor mer enn 3 mennesker er involvert, vet at det blir politiske konflikter.

Eggen på sitt beste!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig. Kanskje Eggens beste?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus