Etter å ha lest "Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt", fant jeg anbefaling om denne boka, "Sneen på sedertrærne". Den har også tema om hvordan Japaneserne ble behandlet i USA under og etter 2. verdenskrig. Boka er litt ujevn etter min mening, men det er en varm, innsiktsfull historie, der kulturkollisjoner er et viktig tema. Veldig mye å lære her. Boka anbefales varmt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Etter å ha lest "Hotellet" fant jeg også at denne med "Cedars" var relevant, jeg leste ikke boken, men så nettopp filmen. Blogget litt på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, den hadde jeg glemt! Takk for at du minner meg på den, den er fin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Takk Ellen E. Martol som anbefalte den under "Hotellet på hjørnet.." for 4 mnd siden...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne for 10 år siden, og husker jeg syns den var tung å komme i gang med, men den grep meg veldig etterhvert. Sier mye om urettferdighet og fordommer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sååå enig med deg, sleit med de 60-70 første sidene, men er nå på side 160 og denne har virkelig tatt seg opp, jeg synes den er mye bedre enn "Hotellet på hjørnet av bitter og søt" som jeg synes har fått litt ufortjente fordelaktig omtale, men emnet i bøkene er interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er veldig enig i dette, jeg også. Etter 50-60 sider la jeg den også vekk .... i et par år faktisk, før jeg tok fatt igjen... og angret ikke på det
:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik Falla