Svært lærerikt i forhold til hvordan slavehandelen foregikk på slutten av 1700-tallet. En utrolig gripende, grusom og levende skildret historie. Jeg klarte ikke å legge fra meg boken, og fikk følelsen av at dette like gjerne kunne vært en sann historie.

Jeg undrer meg til stadighet over hvordan det kan være mulig å opptre så bestialsk, så nedverdigende og så totalt følelsesløst overfor andre mennesker. At noen i det hele tatt overlevde båtturen til Amerika under liknende forhold, er helt ufattelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hadde samme opplevelse av boken, og den kommer til å sitte lenge i margen. Denne boken anbefales på det sterkeste :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R