Litt skuffet, litt tilfredsstilt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Er og enig at jeg ble litt skuffet, men mest over slutten.. Mest fordi jeg syntes den var helt forferdelig trist..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

enig, slutten er rett og slett grusom. Hele boka er egentlig ganske grusom, men det er derfor jeg liker den! Til tross for at den er hjerteskjærende trist, så er det også en fantastisk vakker triologi. Hele idéen er jo genial, og sisteboken ER helt vanvittig trist, men jeg synes likevel det er en ubeskrivelig bra bok, det er slutten å hele eventyret, hele reisen. Det stikker i hjerte å lese de siste kapitlene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er helt enig, men jeg tror slutten måtte være slik. De to første bøkene er for dramatiske og The Hunger Games verdenen har ikke veldig mange lykkelige slutter.Forvirrende var den uansett. Boka var litt deprimerende også. Katniss tanker er uten tvil på en mørkere plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror jeg er enig. Ble veldig usikker etter å ha lest denne. Noe likte jeg veldig godt, andre ting ikke fullt så godt. Tror jeg må lese alle tre på nytt om en stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er enig.. det var vond å lese noen ganger fordi det var så trist, men det var en fantastisk bok. Og slutten var bra og realistisk. Og jeg klarte ikke å forutsee mye av boka, som var fantastisk gøy! Men jeg skulle ønske det var mer detaljer og at deler av plotte var bedre forklart.. jeg var veldig forvirret til tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... Det er vel først og fremst de enorme forvetningene i forhold til de to forgående bøkene som skapte skuffelsen:) Denne boken er for all del ikke dårlig, men den er ikke pefekt og den er ikke like udødelig spennende som de to første. Ting var tidvis litt for opplagt, og det gjorde at det sjeldent ble noen veldig overraskelse/klimaks. Om det ble noen happy ending eller ei er for meg, i alle fall, urelevant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, jeg var overhodet ikke skuffet, kanskje bortsett fra deler av epilogen. Levde opp til alle forventninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig!! loved it, loved it loved it!!!!....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Omtrent akkurat slik jeg følte det også. :P Har anmeldt den på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita Roen