Les boken, den er utrolig god! Det er ikke uten grunn at engelske bibliotekarer i 2006 kåret denne boken til den boken alle voksne bør lese før de dør.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har akkurat fullført lesingen av boken etter en anbefaling fra en ’bokelsker’ og det er jeg meget meget glad for. For dette var virkelig en vidunderlig bok som pulserte av liv, medfølelse og lett humor. Og med en moral som ingen av oss tar skade av å høre igjen og igjen.

"Shoot all the blue jays you like if you can hit `em, but remember it's a sin to kill a mockingbird."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har faktisk ikke sett filmen, men jeg skjønner at det burde jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En oförglömlig bok. Filmen är också mycket bra- med Gregory Peck i huvudrollen som den sympatiske Atticus. "To Kill a Mockingbird" läser jag gärna om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Janne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenIngunn SKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIdagretemorIvar SandSverreConnieAneRufsetufsaLars MæhlumTatiana WesserlingKaren RamsvikHarald KReadninggirl20GladleserJarmo LarsenTanteMamieKjetil Klakegg BergheimTor Arne DahlMorten BolstadMonica CarlsenStregasusanna