Noen som har lest bøkene til Karin Alvtegen? Hvilke av hennes bøker anbefales.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg sliter sånn med å skille disse bøkene fra hverandre, når de heter akkurat det samme. :) Jeg har lest skyld, svik og savn tror jeg. Min favoritt er "skyld". En fantastisk spennende bok jeg ikke klarte å legge fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest tre av bøkene hennes. Det er riktig nok mange år sida, men jeg husker for eksempel "Savn" veldig godt fremdeles. Det er en litt annerledes spenningsroman, som både kan leses samfunnskritisk og som et portrett. Hvis du er glad i den klassiske detektivromanen/thrilleren er det ikke det du får her.
Karin Alvtegen kan kanskje sammenlignes litt med Karin Fossum (men jeg må si at jeg foretrekker Fossum). Det psykologiske og mellommenneskelige er vel så viktig som forbrytelsene (men hos Alvtegen er det ingen Sejer). Jeg foreslår at du leser "Savn" hvis du ikke helt veit hvor du skal begynne, så får du en idé om hva slags bøker hun skriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset Hedda M.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv deg på den første av bøkene Skyld, Skam, Savn og Svik. Du kan også søke opp disse bøkene på forumet og lese både mer om bøkene, - og også om hva leserne mener. Liker du den første så fortsetter du:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok , skal sjekke ut, mulig de også er på tilbud nå. Denne nettsiden er flott altså. Jeg får så mange gode tips og leser så mye sppennende her. Klarer nesten ikke løsrive meg. Ha en fin helg lesehester.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Svik" fant jeg nettopp på tilbud (har tidligere hørt den som lydbok, men "Skyld" var i denne bokhandelen til fullpris. Men de finnes jo i pocket, så prisen er uansett overkommelig. Jeg likte begge disse bøkene veldig godt, og jeg synes personlig hun skriver minst like bra som Karin Fossum. (Ser at noen har sammenlignet Alvtegen med henne, og er enig i at de har en liknende stil)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethRandiMonica  SkybakmoenJan-Olav SelforsIngunn SKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadToveTanteMamieLibraritas vBarbaraJanne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIdagretemorIvar SandSverreConnieAneRufsetufsaLars Mæhlum