Boken er en ungdomsbok, og handler om en gutt under 2 vr.krig. Temaet er ikke ukjent, men uten for grusomme detaljer klarer forfatteren å få fram de menneskelige skjebnene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Fantastisk bok!! Såg filmen etterpå, gråt då også...:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes filmen var sånn helt okei. Ikke noe speiselt utmerket seg med den, fordi man skjønte hva som skjedde. Men boken er rett og slett fantastisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I filmen er jo magien som gjør boka så vanvittig spesiell, fullstendig borte. Det er liksom ikke så greit å forsøke antydningens kunst når uttrykket er visuelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt fantastisk bok som jeg leste fra perm til perm uten stopp. Synes absolutt ikke at den kan begrenses til å være en ungdomsbok. Egner seg for ungdom og voksne. Forfatteren klarer gjennom et barns virkelighetsbilde å skildre en elendighet og tragedie som ikke gikk opp for meg som leser før siste side.

Dette er en av de bøkene som er lurest å lese uten å vite noe særlig om den. Hvor mindre du vet om boken, jo mer gripende blir den.

Jeg anbefaler denne på det sterkeste. Les den og se filmen. I den rekkefølgen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig! Leste boken på en dag og ble helt forelsket. Gleder meg til å se filmen selv om jeg ikke på noen måte forventer at jeg skal sitte igjen med samme følelse. Men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å felle et par tårer da også ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen er absolutt verd å se. Det skal mye til å ikke felle opp til flere tårer..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg om at man burde lese boken først. Det ødela litt for meg siden jeg hadde sett filmen før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil si det så sterkt at man bare kan blåse i å lese boka dersom man har sett filmen først. Da blir jo hele boka ødelagt uansett, for da vet man jo hva som skjer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig. Boken blir totalt ødelagt om filmen er sett først. Totalt ødelagt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm... Jeg vil ikke akkurat si det, for jeg synes det var fint å lese den allikevel. Etter jeg så filmen var jeg veldig nysgjerrig på boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KThomas KlakeggAnne-Stine Ruud HusevågLailaHeleneJulie StensethVannflaskeJorund KorbiElin Skjerengkjell kHildeTorill Elisabeth RevheimErika HazelIngunn SBeritBKaroline RøyskattEmilieskOle Jacob OddenesRisRosOgKlagingJostein RøysetVibekeAtmanLilleviErikSimen "Boktimmy" IngemundsenfornixÅsmund ÅdnøyMariarEckhoffHelge-Mikal HartvedtAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMartinenBjarte FoshaugMari Nordø LommelunLene AndresengretemorThina NordtveitIngvild STone Norenberg