Er man interessert i historie så vil jeg anbefale denne. Her kommer man rett inn i den franske revolusjon, Marie Tussaud var tegnelærer for Ludvig 16. søster, og en stund brant det et blått lys over hodet hennes også. Hun var en yrkeskvinne av sin tid, og en gründer. Og det jeg virkelig vil se i Madame Tussaud i London etter å ha lest denne boken, er den opprinnelige samlingen hun tok med seg da hun kom over fra Frankrike.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har nettopp lest boken på ny. Tror jeg leste den i slutten av 1980-tallet første gang. Lurte en stund på om det var samme boken, men minnene kan spille en et lite puss av til. Denne tilhører de lånte fjær (biblioteket).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TralteEmilie GeistMartine (@martineleser)Ingunn SSoffa86AnjaMarit HøvdeAtmanMaren Hjelle AuneIngrid Urdal StøleJulie StensethAnneWangLinn Charlotte EdstrømBenedikteHeleneAjiniakraDolly DuckKristin F. JørgensenAlice NordliEster SSimen "Boktimmy" IngemundsenHildeE .MarianneTjommiRandi BorgenAnne-Stine Ruud HusevågCecilieHarald KHeidiBjørg  FrøysaaKristin SpalderSynnøve H HoelIngeborgMaikenLisbeth Kingsrud KvistenHilde H  HelsethMathiasErlend Rødal VikhagenTrygve JakobsenPernille Grimeland