Jeg likte denne boken kjempe godt. Jeg kjøpte den i London, plukket den opp pga. coveret og tok den med til kassa pga. kunsthistorieaspektet. Den var overraskende god!! Jeg likte sammensetningen av "gamle dager" og den prostituertes gale og vulgære kommentarer. Boken var full av humor, men også en skikkelig page-turner pga spenningen. Kunstnes og Italias egen "da-vinci-kode" vil jeg kalle den. Da jeg var ferdig med denne kjøpte jeg en bok til av samme forfatter ved første anledning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg gleder meg til å begynne på denne boka, da jeg virkelig liker Fiorato og hennes evne til å gjøre kunst og historie ennå mer spennende. Hun kan sine saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har lest den på norsk. Artig hovedperson, men jeg ble forundra over språket og det jeg kaller tabuord. Liker ikke å se disse ordene på trykk, bruker dem heller aldri muntlig. En annen bok fra "bok til alle"; Ord for hav av Morten Øen inneholder også slike ord. Er de blitt dagligdagse? Det kan jeg ikke tru.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, ikke i mitt miljø, men det gav jo karakteren noe også. Jeg er enig i at jeg også ble litt slått av språket, men ikke helt der du er kanskje.. Mulig det er forskjellig å lese det på engelsk...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R