For en bok! Jeg var lunken lenge, kanskje på grensen til irritert på grunn av det gåtefulle ved historien, og gikk over til å bli helt svett av den. Fascinerende lesning! Jeg leser den gjerne om igjen. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ser at man kan synes at boka er litt treg i starten, men jeg likte skrivemåten og bokas slutt veldig godt. Hele konseptet med oppfinnelsen til Morel er veldig bra, og man lurer på hvorfor man ikke tenkte ut noe lignende selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er helt klart spesiell - også jeg var av og til på grensen til å være irritert, men jeg fikk rikelig med mulighet til å spekulere over det gåtefulle.

Historien er nok både gåtefull og spesiell, men jeg tviler på om jeg kommer til å lese den igjen - til det var den ikke fascinerende nok for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.