fint gjensyn med miljøet fra Seiersherrene. Denne boka er ikke den store omfattende krøniken som sin "forgjenger". historien er mindre, mer fortiet, men Jacobsen har en evne til å få fram gode og vonde følelser velposjonert og velkomponert.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Moren min anbefalte meg denne, for meg er det kvalitet når en fortelling treffer en nerve hos flere generasjoner. Rogern når det universelle i oss mennesker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Syns det var en fiffig detalj (hvis man kan kalle det det) at Finn og Rogerns veier krysses i Vidunderbarn. Ettersom det bare er en måned siden jeg leste Seierherrene var det morsomt å kjenne igjen steder og personer, som blei sett og beskrivi gjennom helt andre øyne i Seierherrene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. En flott bok for oss som vokste opp i det samme miljøet i den samme tidsperioden. Jeg kjenner meg igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også denne boka veldig godt. Roy Jacobsen beskriver menneskene og miljøet på en fabelaktig måte. Gjenkjennelsefaktoren er der så til de grader.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli