En sjarmerende bok. Koste meg skikkelig :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Åh, denne er det lenge siden jeg leste! Det var virkelig ei bok som "la seg rundt hjerterøttene mine." Fikk lyst til å ta den frem igjen nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, en bok å kose seg med. Masse lun humor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En søt bok med mange varme øyeblikk..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, den var fantastisk. Den må bare leses og oppleves, klarer ikke beskrive den med ord en gang. Men sjarmerende var en fin beskrivelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff, jeg tror jeg var i feil modus da jeg prøvde meg på denne boka. Forsto at den hadde potensiale, men den grep meg ikke. Måtte bare legge den vekk. Nå fikk jeg lyst til gjøre et nytt forsøk :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tar ikke av før sånn ca midt i. Jeg la den også bort en stund, men da jeg tok den opp igjen, leste jeg ut resten på en kveld.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper du har fått til et nytt forsøk med boka? Det har mye å si hva slags modus vi er i, når det gjelder å velge litteratur. Jeg koste meg masse med den da jeg leste den, og de jeg har anbefalt den til, syntes også at historien var fornøyelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det har jeg ikke! Syns det er ergelig. Akkurat nå leser jeg bøker jeg har blitt anbefalt, og til og med bragt på døra :o)
Det er noe med den forventningen om respons som ligger bak en anbefaling av bøker, og jeg har liksom ikke hjerte til å la den ligge ..

Gleder meg til jeg er i posisjon til å velge fritt igjen.
-Og da skal jeg plukke den fram :o)

Takk for påminnelsen, Norah!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Les den når du er i humør til å lese noe lett og luftig, litt romantisk, - og er mottakelig for litt artig humor, - og får lyst til å bli kjent med disse litt snodige personlighetene i en litt avsides landsby i middelhavsmiljø... :)
Hehe... - det er ikke bare bare å gjøre fantasifulle forsøk på å lokke turistene til å ta en liten avstikker innom landsbyen der "ingenting" skjer...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for dyttet i rumpa, Norah! Nå er jeg ferdig med boka, og jeg er veldig begeistret! Jeg deler ditt syn; Jeg får lyst til å bli kjent med gjengen i Santo Fico :o)
Hmmm, vakre fader Elio ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hm, jeg må kanskje prøve igjen en gang senere jeg også...??? Jeg avsluttet denne boka i dag, og siste tredjedel av boka gjorde jeg unna via "skumlesning". Dette fordi jeg ikke hadde lyst å avbryte boka, men den falt ikke i smak hos meg.

Kanskje har jeg litt for mye i hodet nå etter en rolig og avslappende ferie?

Lun humor? Ja! Småkoselig stemning? Ja! Men likevel, det var noe som manglet for at boka skulle fenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ikke ut som den traff samme nerve hos deg, nei.
Tror ikke det skjer mirakler (he-he) ved annen gangs lesing heller, eller hva?
I mitt tilfelle rakk første forsøk til ca side 120, så derfor traff den så godt da jeg endelig kom i Santo Fico-modus ved forsøk nr 2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, frister ikke akkurat nå i alle fall. Men jeg har opplevd før at ei bok som er lagt på "vent" har fenget ved en annen anledning.

Merker på meg selv at noen bøker trenger en egen "stemning" hos meg selv, men tviler vel på om det gjelder denne boka. Så jeg leverer den glatt tilbake til biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, så fint! :) Glad for at du likte den.
Kanskje vi skal ta en liten "studietur" til Santo Fico? ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samme her! Og slutten er jo bare så søt og rørende...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Bare hygge og humor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sjavn NvajsHarald KBertyKaren RamsvikYvonne JohannesenLesevimsaKaroline in WonderVannflaskeJulie StensethTone Maria JonassenEvaRisRosOgKlagingReadninggirl20Øystein LIna Elisabeth Bøgh VigreTonesen81Monica  SkybakmoenHanne MidtsundMagnus TangenRandiALeseaaseTone SundlandTheaDinaIngunn ØvrebøLeselenaOmar ZavalaJan Erik  OlsenBeathe SolbergKirsten LundRita KathrineKristin F. JørgensenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienLinnRune U. FurbergsveinHarald AndersenTjommibeaverkriek