Var ikke så overvettes begeistra for Potensgiverne, men tenkte kanskje at Rapsgubbarna kunne være noe. Det var det ikke. Leste de første 3-4 kapitlene og det blei bare dummere og dummere. Det hele blei bare en parodi. Jeg gadd ikke lese ferdig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Men tror du ikke at det ER en parodi?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg prøvde meg på Rapsgubbene i påska, men gav opp etter knappe 100 sider. Historia fenga meg ikkje i det heile, den blei rett og slett litt meiningslaus. Det er ikkje ofte eg avsluttar ei bok før eg har lese den ut, men denne gadd eg rett og slett ikkje bruke tid på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med deg om "Rapsgubbene", Eva. Jeg likte "Potensgiverne" ganske godt og syntes det var en fornøyelig historie om de to søte gamle damene, derfor trodde jeg at denne også skulle bli artig... - men "Rapsgubbene" ble en skuffelse. Jeg slet meg gjennom boka, og fullførte, selv om det var fristende å bare gi opp noen ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er helt enig med deg! Leste selv "Potensgiverne" for en stund siden og synes den var søt og koselig. Følte jeg nesten satt på kjøkkenet sammen med de to søstrene. Boka var godt skrevet, og jeg leste den ut på en dag. "Rapsgubbene" ble jeg fortalt skulle være like bra, men etter 4 kapittel gav jeg opp. Synes det hele bare ble for dumt, jeg klarte ikke å leve meg like mye inn i historien som med "Potensgiverne". Ganske skuffende egentlig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes Potensgiverne var mye bedre. Rapsgubbene virket noe enkel, dum og barnslig. Språket ble for lett, barnslig og jeg vet ikke hva. Den kom seg noe på slutten, det var kanskje godseier Olof og Tina som gav noe tilbake. Ganske skuffende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Potensgiverne blei veldig populær. Forfattaren ville vel følgje opp suksessen, men lukkast ikkje. Boka synest å vere eit hastverksarbeid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uffda. Jeg likte begge bøkene veldig godt. Utrolig sjarmrende. De var jo litt like da, men dog allikavel, lunefull humor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er godt igang med potensgiverene. Herlig bok. Mye nostalgi, og det liker jeg. Lett å lese, og for en humor. Gleder meg til å begynne på Rapsgubbene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har du noen fine lesestunder foran deg! Andre bøker du har lest i det siste som du kan anbefale?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smaken av eplekjerner : Katharina Hagena. En hyggelig roman, nostalgisk og vakker. De to siste bøkene om Jarle Klepp :Tore Renberg. Vet ikke om du har lest noe av han. Mannen som elsket Yngve er også knall god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare charlotte Isabell Hansen. Ellers har jeg falt dypt for Margaret Skjelbred og Herbjørg Wassmo. De skriver begge om det dype, indre, vakre og innmari vonde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vassmo blir litt for tragisk for meg. Jeg liker mere hyggelige og til tider sære bøker. Ellers har jeg veldig sans for bøker fra England fra tidlig 1900 tallet. Har du noen tips der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da må jeg i tenkeboken. Jeg ser av boksamlingen din at vi har ganske samme smak på bøkene. Mange felles! Har du lest alvemål, lerkehjerter og vildresinn av margaret skjelbred? Ligner litt på anne karin elstad bøkene. Samme gjør kerstin ekman med guds barmhjertighet, morgen kommer og skrapelodd. Og marianne fredriksson med anna, hanna og johanna. Kan anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson