Jeg ble litt skuffet over denne boka. Jeg kjempet meg gjennom hele de 630 sidene, men klarte aldri å bli helt grepet. Handlingen var litt for langtekkelig og kjedelig, og slutten ble slik som jeg hadde tenkt meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg kom meg bare gjennom de første 50 sidene før jeg ga opp. Imponerende å lese en så tjukk bok uten å være hekta!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bestandig vært hekta på John Irvings bøker.
Men akkurat denne boka hadde jeg problemer med å komme i gang med, og da måtte jeg over på lydbok for å komme meg igjennom den.
Da gikk det veldig bra!

Personene og alle de detaljerte historiene i historien i boka er fortsatt veldig "John Irvingske", men jeg mener at han har skrevet mye bedre bøker før. Eller er det muligens slik at vi som har lest og blitt begeistra for de første bøkene hans, etter hvert går en smule lei, og blir skuffet fordi vi har opparbeidet altfor store forventninger til det som skal komme fra John Irvings hånd...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg Marit. Synes til tider det minnet mer om en kokebok enn om en roman.... Langt fra det jeg hadde forventet av John Irving, noe som selvfølgelig gjør at man blir enda mer skuffet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund