Denne boken handler om livet som tenåring på slutten av 80-tallet. Boken skuffet. Det var et svært banalt språk og svært overfladisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg leser boka nå og synes den er helt topp! Men, jeg tror man bør være født i 1973-1977 for å skjønne alt som står mellom linjene =D Jeg kjenner iallefall at minnene strømmer på og jeg kan identifisere meg selv og mine venninner i denne boken. Og språket, sangene, de hippe filmene..ha ha! Denne boken beskrive akkurat hvordan det var å være tenåring på den tida.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns også den var topp! Selv om jeg er født i 89 kjenner jeg igjen alt fra kranglene med mora til angsten for å bli satt utenfor. Det er akkurat sånn det er å være ungdom, også i dag. Det er jeg sikker på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

utrolig gørr... Rett og slett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste den for to år siden og aner ikke hva den handler om. Så da kan den ikke har gjort stort inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, så bra at vi er flere om å synes det samme! Jeg leste den også for noen år tilbake og syntes den var intetsigende, nokså kjedelig og overfladisk. Hvorfor er den utgitt for voksne når den er for og om ungdom...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den blir brukt på lærerskoler rundt omkring. Synes boka var ok jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Margrethe  HaugenEvinaSigrid NygaardHarald KTonesen81ToveCathrine Marie HansenEllen E. MartolØyvind BjørnerudJulie StensethDinaReadninggirl20LesevimsaMarteStineMonica CarlsenAnita NessEivind  VaksvikAnne Berit GrønbechKjell PLabbelineChrissieEmil ChristiansenMonaBLVibekeFru GranSigmundIngvild SKjartanKaramasov11Libraritas vGroAndreas BurøIdaLogikaDanielBabynemiKristine LouiseMaikenellie d.