Spennende og godt skrevet. Jeg fikk den på et biblioteksalg, favorittnovellen min i boka blandt Langolierne og Hemmelig vindu, hemmelig hage, er nok Langolierne. Litt vanskelig å lese i begynnelsen siden språket er ment for voksne, men etter hvert kommer man inn i det og det går mye fortere. Min mor ble overrasket over at jeg klarte å lese den ut så raskt som jeg gjorde, ettersom det var en voksenbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Syns boka er spennende, og den beste er Langolierne. Kjempe spennende, og er med fra første side. For en fanatasi den mannen har. Hemmelig vindu, hemmelig hage er også spennende. En bok som anbefales på det sterkesete. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne har jeg på engelsk og det er flere år siden jeg leste den. Kanskje det er på tide å finne den frem igjen snart. Er ikke fan av noveller, men det er jo Stephen King. Jeg leser alt jeg kommer over det han har skrevet. Så takk for påminnelsen av denne boka:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia