Akkurat ferdig å lese denne for tredje gang. Denne gang på norsk (de to foregående gangene på engelsk). Fantastisk tilbakeblikk på Rolands ungdomstid, med en tragisk og fascinerende kjærlighetshistorie. Klar for bok V i denne nydelige serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er ikke noe glad i "bøker i bøker", ihvertfall ikke når de blir så lange som fortellingen om Roland og Susan. Allikevel synes jeg fortellingen er vakker og spennende, og selv om den kanskje ikke er en vesentlig del av serien om Det mørke tårn, så tror jeg det hadde manglet noe hvis dette hadde blitt utelatt, spesielt siden Roland nevner Susan av og til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i det. Det er en flott historie som gir et godt innblikk i hva som har formet og gjort Roland til den han er. Til tider måtte jeg legge fra meg boken i noen dager for å samle mot til å fortsette mot den uungåelige slutten. Jeg ser nå frem til å fortsette på den femte boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

annelinguaBoktimmyThomas KihlmanVibekeKristinKorianderElinBeJorund KorbiKaren RamsvikBerit RSigrid Nygaardmay britt FagertveitBjørg  FrøysaaDaffy EnglundCathrine Marie HansenJulie StensethKariTonje-Elisabeth Størkersenkjell kRuneTony BjerketveitIngunn SIdaEivind  VaksvikbokxleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenTorill Elisabeth RevheimToveJostein RøysetFindusEmilie GeistJohn LarsenTor GeirMarianne KesselHilde H  HelsethOda Marie HHildeiinaRandi