Intenst spennende og handlingsmettet scifi-thriller, som nok kunne med fordel vært kortet ned en del. Voldsomt forhåndshypet i USA. Nesten påfallende hvordan de heteste trendtemaene (vampyrer, post-apokalyptisk tristesse, konspirasjonsteorier, osv) får plass i historien her. Men morsomt for oss som digger det, absolutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg likte forsåvidt boka, men mener også at den burde vært kortet ned endel.

Mange løse tråder som aldri blir knyttet sammen. Forfatteren introduserer en rekke karakterer som ikke har noen avgjørende rolle, og som etter en stund bare blir borte igjen. Får litt følelsen av at Cronin forsøker seg på "en Stephen King", ved å bruke endel tid på å bygge opp plott og karakterer før helvete bryter løs. For min del gjorde alle disse bihistoriene og bikarakterene det vanskeligere å bli engasjert i hovedkarakterene, samt å følge selve plottet.

Det er alltid gøy med post-apokalypse og vampyrer, og særlig slutten er spennende. Likevel, denne nådde ikke helt opp, til det var det for mange svakheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er åpenbart at Cronin kan sin Stephen King, dvs har forlest seg på mesteren. Den narrative strukturen og karaktertegningene tyder helt klart på det. Når det er sagt, synes jeg boka er god så langt jeg har lest (er en tredjedel uti, ca). Og jeg synes det er kjempespennende. Leste på hjemmesiden til Cronin at andre boka i serien utgis i 2012, og siste boka i 2014, noe som irriterer meg. Jeg kommer jo til å bli nødt til å lese the Passage på nytt innen den siste har utkommet. Og så lang som den er, er ikke det gjort på et par dager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neste bok i serien har fått tittelen "The Twelve", og kommer nå til høsten ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet :) Jeg gleder meg, hihi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter det jeg har lest, så skal den visstnok være første bok i en serie. Vi kan jo håpe på at noen av de løse trådene vil nøstes opp etter hvert. Men jeg vet ikke helt om jeg kommer til å henge med hele veien...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det bør jo nesten være første bok i en serie, i og med at den på en måte aldri ble ferdig, noe som var ganske irriterende fordi den allerede var for lang:o) Bra spenninsgnivå, men litt sjarmløse karakterer og mye unødvendig utdragning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sol SkipnesFlettietteOleMonica  SkybakmoenSigrid NygaardTone Maria JonassenLibraritas vLars MæhlumJanaCtinaMarianne THeidi Nicoline ErtnæsJarmo LarsenIvar SandPirelliRandiAMarit HåverstadAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRufsetufsaJane Foss HaugenBjørg L.Øyvind BjørnerudalpakkaVersionMarianneTheaVibekeJodiAlice NordliIdaTone SundlandLinda LarsenGeir SundetHarald KAnneWangAnne Berit GrønbechHilde H  HelsethSvein Erik Francke-EnersenLeseaaseLene AndresenIngeborg G