Litt irriterende at jeg-personen skiftet hele tiden siden det ble så mange jeg-personer, men ellers en gripende og engasjerende historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Syns boka var spennende, og må si jeg ble overraska over hvem som gjorde det. Språket syns jeg ble litt i letteste lager, men funka jo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns dette var en bra vinkling jeg, for da får man sett de innerste tankene til alle sammen, i stedet for en overfladisk opplevelse av situasjonen. Hadde vi bare fulgt Calli, hadde vi jo ikke fått med oss bakgrunnen til de enkelte og hemmeligheten de holder for seg selv. Så jeg syns det var bra de vinklet det slik, eller kunne det blitt kjedelig. Istedet er det en utrolig spennende bok, jeg ble positivt overrasket! Jeg hadde jo fått anbefalt boka, men hadde likevel ikke trodd den skulle være så spennende :) Virkelig en god bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte absolutt at det var vinklet på den måten. Mye lettere å sette seg inn i denne historien, og fikk oppleve hvordan alle tenkte og opplevde det som skjedde.. En veldig bra bok, som er godt skrevet :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har nettop lest boka, som handler om to jenter som forsvinner i en skog ei natt.
Jeg ble veldig fasinert og begeistret for akkurat det at fortellerstemmene skiftet. Det var en ny opplevelse at datteren, moren, broren, en far og politimannen hadde sin "versjon" av historien, samtidig som de kom med tilbakeskuende blikk.
Vi fikk mange ulike vinklinger til samme "problem", og jeg synes dette var spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes nettopp det var et fint grep at historien - både fortid og nåtid - ble avdekket gjennom flere jeg-personer. Syntes ikke det ble forvirrende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita Roen