Jeg syns boka Bridget Jones' dagbok var rett og slett dårlig, jeg måtte tvinge meg gjennom den og tror aldri jeg ble ferdig, men dette er som sagt mange år siden, og jeg vurderer å lese den igjen. Boka jeg har ble gitt ut da jeg var ti år gammel, men vet ikke hvor gammel jeg var da jeg las den, men tipper det var på ungdomsskolen en gang. Jeg var i alle fall ikke i rett modus til dne boka da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg leste boka for 2 år siden. Synes den var ok, men filmen er bedre. Mange av de innfløkte tingene moren hennes roter seg opp i i boka er fjernet i filmutgaven, heldigvis. Helen Fielding har skrevet en annen bok som er mye bedre, og den heter: "Olivia Joules hyperaktive fantasi". Det er en ordinær roman, ikke dagbok. Kanskje i overkant fantasifull, men festlig lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var det ikke mye positivt å spore. Jeg syn's ikke det er interresant å lese om fremmede menneskers kjærlighetsliv,eller hvor mye de veier, drikker og røyker.Jeg har hørt så mye om boka, men jeg likte den ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil