Battle Royale wannabe? Joda,jeg tenkte nok det. Men det gjør faktisk ingen verdens ting. Det er bare en annen vri, og den er så velskrevet at jeg skippa tre timers søvn for å få lest mer.

Det skjer ikke ofte nå lenger. Men denne boka..åh! Flott. Det var så mange små detaljer som virkelig gjorde det levende! Etter en stund himlet jeg med øynene bare Capitol-folka åpna kjeften, og da har du sugd meg inn ganske godt.

Jeg tenker fremdeles at det er battle royale med en vri,men det gjør ingenting, som sagt. Men liker du denne og har ikke lest BR, så gjør det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S