Som lydbok var denne helt grei, men ikke mer enn det. Manglet spenning. Mye banning. Likte ikke spesielt godt tidsperspektivet; Fra 80 -tallet til 2010. Synes innblikket i Jonas´ liv var litt tynt. Ble ikke godt nok kjent med ham. Likte første del best. Ble godt kjent med Tord og følte litt på hvordan han hadde det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har likt flere av Tom Kristensens krim'er, Profitøren er nok favoritten. Ble denne rett og slett for kort? Det ble litt for mye oppramsing av hendelser uten oppbygging av spenning. Jeg likte egentlig skiftene mellom 80-tallet og 2010, eller - jeg likte ideen. Dessuten er handlingen lagt til et interessant miljø, som Olav beskriver under her, men det er noe uferdig og ikke riktig godt nok gjennomarbeidet med denne boka. Kristensen kan bedre. På slutten tror jeg han må ha blitt skikkelig lei av å skrive rett og slett, eller han hadde surra med deadline. Noen få avsnitt beskriver enkelt og greit hvordan alt henger sammen og hvordan det gikk. Snipp, snapp, snute.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tom Kristensen har eg aldri heilt klart å la meg fengje av. Eg reagerte også på at hendingane på 80-tallet fekk så mykje plass, sidan det nok er Jonas som er hovudpersonen i boka. Likevel synes eg det var spennande å høyre litt om dykking, oljeboring og slikt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås