Etter å ha høyrt mykje negativt om Sandemo tenkte eg det var på tide å prøve meg på denne svært så uglesette forfattaren, og eg må innrømme at eg vart positivt overraska!

Nokon språkleg meister kan ikkje Sandemo anklagast for å vere, men både historia, språket og karakterane var heilt greie, etter mitt syn.

Einaste eg faktisk misslikte var "erotikkdelen", men no har eg i alle fall fått augene opp for kva omgrepet "husmorsporno" tyder.

Eg kjem neppe til å fullføre serien, men har skaffa meg dei fire første bøkene på lydbok, så kjem nok til å høyre desse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, må nesten si meg litt enig der. En venninne fra tenårene var blodfan og overtalte skeptiske meg til å lese disse bøkene. Og de var betydelig bedre enn jeg trodde. Når det er sagt, synes jeg heller ikke at de ga meg stort i lengden, og etter ca fem av bøkene var jeg lei. Jeg synes vel de ble litt for ensformige etterhvert og hverken karakterene eller språket holdt i lengden. Jeg irriterte meg også mye over erotikkdelen. Men som lettlest, historisk underholdning var dette definitivt noe av det bedre jeg har vært borti.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer Smedaas