En utrolig spennende bok. Den er kanskje litt sær, men jeg synes den er veldig fengslende. Absolutt verdt å lese, skiller seg ut fra mengden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Dette er en av mine favorittbøker. Den gikk rett inn på min topp 5-liste. Helt enig i at den skiller seg litt ut fra mengden, men det var godt. Mange bøker blir veldig like, og derfor ble denne topp underholdning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spøkelsesklemmen på slutten av boka ødela boka for min del...Arg...var det nødvendig??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nettopp lest denne, og likte den ganske godt! Jeg har vært litt treg når jeg leste starten, tror jeg ville nytt den bedre om jeg hadd leste den raskere. Når jeg hadde 100 sider igjen var jeg plutseig ferdig! Har ikke lest en bok av denne typer før, men etter denne blir det nok leting etter flere! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig - denne boken likte jeg kjempegodt! Synes egentlig ikke at den var spesielt sær, men jeg har lagt merke til at det er mange som ikke deler min fascinasjon for denne:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg er helt enig. jeg elsket boka og historien som ble fortalt. Den var litt anderledes enn noen av de andre bøkene jeg hadde lest, en spesiell handling. men jeg likte det<3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg må nok si jeg synes den er litt spesiell, men utrolig spennende!! Synes også den var litt treig å komme i gang med, men når jeg fikk grep om historien likte jeg den virkelig :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie