Tykk og lang og nydelig! Vil gjerne lese mer om folkene i denne romanen. Hvordan gikk det med dem etter at DDR brøt sammen høsten 1989?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må bare innrømme at det tok lang tid å lese denne boka, men det var ikke boka sin feil på noen måte. Vel er det en del tunge partier som jeg ikke skjønner alt av, men det er lett å godta siden andre partier/historier er så nydelig og presist beskrevet. Leste "Arven etter Hitler" av Anette Storeide parallellt med "Tårnet" og disse bøkene passer hverandre som hånd i hanske. Storeide skriver om de to tyske statene etter 2.verdenskrig. Hvordan delingen kom i stand og hvordan oppgjøret med naziregimet ble satt på vent i begge de tyske statene. Tankevekkende lesning, som man så flott sier det! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S