Oj,oj,oj. Denne boka likte jeg! OKei, det er mye pekefingervrikking av moralsk art, (ikke skjult i det hele tatt) men likevel er denne boka så bra - jeg digger den, det er så mye interessant og så mange finurlige ting i den at jeg blir glad! Håper virkelig denne blir film!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte den også veldig godt, den svarte til forventningene mine. Jeg leste den ut før jeg skulle sove i går kveld, og ente opp med å drømme om denne framtidsverdenen også, hehe. Så et visst inntrykk kan den vel sies å ha gjort... ;)

Jeg har riktignok noen små innvendinger mot plottet, og handlingsbasisen er vel ikke akkurat superoriginal, men som deg ble jeg fascinert over dette samfunnet og teknologien, og "duppedittene" og ... Ja, jeg synes det var en underholdende bok, selv om jeg ikke er ungdom lengre selv. Det å være ung og fokuseringen på å være pen og "vellykket" kan man uansett kjenne seg igjen i. Kua har da vært kalv, og selv om man blir eldre så er det fortsatt fokus på skjønnhet i samfunnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Aud- HelenalpakkaLailaMarit HåverstadGVPia Lise SelnesVibekeFrisk NordvestLilleviMarianneThina NordtveitReadninggirl20Jorund KorbiElin FjellheimkriraRuneBenedikteAgnete M. HafskjoldTone Maria JonassenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienJenny Dahl BakkenKay NilsenHildeE .Randi FramnesMarte OnarheimAnne-Stine Ruud HusevågBjørg Marit TinholtVannflaskeEmilieskBentEllen E. MartolSynnøve H HoeliinaJanne BrovoldIngeborg GMereteIrakkBeate KristinCathrine Marie Hansen