Det ble for mye politikk..., begynte godt med et svært maltraktert lik...., og så ut til å bli en god krimroman av en meget god forfatter. Men dessverre, fortsettelsen av historien ble kjedelig og langtekkelig og valget om å avbryte boken, var vond, men nødvendig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Likte denne. Var over halvveis i boka 22. juli. Dette gjorde kanskje at fortellingen om det fiktive terrorangrepet på Sevilla ble ekstra levende for meg. Generelt er Wilson god til å skildre kompleksiteten i menneskenaturen og de enkelte karakterenes kamp med seg selv, sin moral og sin drivkraft. Det gjelder i særlig grad Falcon, men også menneskene han møter. Det kan bli litt mange å forholde seg til, men dette gjør bare at vi som lesere må skjerpe oss litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hmm, kanskje jeg bør gi den en ny sjanse..?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard