Denne boka orket jeg ikke avslutte. Jeg klarer ikke (og har heller ikke ønske om å klare!) å engasjere meg i tema. Det blir for banalt. Rett og slett!

Jeg undres om ikke skriveferdighetene kunne vært bedre. Jeg vil foreslå at boka blir lagd film av, det kan fungere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg begynnte å lese den fordi den sto i datters bokhylle, og til min store forundring fullførte jeg den. Den var ikke kjedelig, men selsom. Forundrer meg over at noen (inkludert forfatteren) sier dette er en karakter som representerer mange kvinner. For meg var det omtrent som å lese om vesner fra en annen planet. Jeg liker ikke å shoppe... Føler ingen trang til å lese de resterende bøkene, men sitter jeg på en øde øy og ikke har tilgang på annet så...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest flere i samme serie. Morsomt og sykt overdrevet. Lettlest, -og det viktigste; bøker jeg kan lese når jeg ikke klarer å konsentrere meg om "viktige" bøker. Det vil si for meg handler det "alltid" om å lese, - og i noen perioder er bøker som dette så deilig å slappe av med uten at en bruker noen som helst energi, - eller tanker på det. Noen slapper av med film, - jeg slapper av med en bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror jeg skjønner humoren i boka, men jeg ble ikke overbevist. Skriveferdighetene opplevde jeg at var for dårlige til å formidle den type humor. Jeg slapper også av med en bok, men får trøbbel med konsentrasjonen hvis tema ikke griper meg. Det blir for meg kjedelig, ikke underholdende. Men det kan godt være at jeg er for streng i kritikken, at det kun handler om at tema ikke engasjerer meg fremfor at kvaliteten på boka er for dårlig. :) Jeg synes det er supert at andre kan kose seg med den. Smaken er som baken; delt. :):)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnast ein film etter denne boka. Huskar ikkje kva tittelen er, men det er noko med "shopoholic" trur eg. Eg har derimot ikkje sett den sjølv.

Boka synast eg var heilt ok, verken meir eller mindre. Etterfølgarane var dårlegare synast eg, så ikkje spør kvifor eg las dei;) Heldigvis tok det relativt kort tid å lese dei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da skal jeg vurdere å se filmen. Kanskje. :D Heldigvis tar man ikke skade av å lese noe man ikke sitter igjen med all verdens leseropplevelser av. Utrolig kjekt å kunne diskutere bøkene og få høre hva andre har fått ut av de samme bøkene en selv har lest. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest bøkene og sett filmen. Filmen var bare helt fæl, kjedelig og intetsigende. Nå synes jeg bøkene var underholdende sommerlektyre. Har lest alle, en på norsk og de andre på engelsk. De var mye bedre på orginalspråket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl